T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Diyarbakır SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binamızda İlk Çocuk Açık Kalp Ameliyatımızı Gerçekleştirdik. Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017

"Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binamızda İlk Çocuk Açık Kalp Ameliyatımızı Gerçekleştirdik."

Bir süre önce bölgenin en gelişmiş Çocuk KVC (Kardiyovasküler Cerrahi) Merkezini hizmete aldığımız Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binamızda , ilk çocuk açık kalp operasyonumuzu başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Daha önce bölgemizden sevklerin yapıldığı hastalarımızın bir kısmı artık Genel Sekreterliğimiz bünyesinde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek binamızda tedavi olmaya başladılar.