Navigasyon Eşliğinde Endoskopik Transsfenoidal kursu düzenlendi

Navigasyon Eşliğinde Endoskopik Transsfenoidal kursu düzenlendi ve ilk defa Endoskopik Transsfenoidal hipofiz cerrahisi ameliyatı yapıldı.

Sayın Op Dr Abdurrahman ÇETİN ve Op Dr Abdurahim TAŞ şunları ifade ettiler. Hastanemiz ameliyethanesinde daha önce ilaç tedavisi görmüş ancak ilaç tedavisi etki etmemiştir

Türknöroşirürji dernek başkanı Sayın Prof Dr Savaş CEYLAN ve ekibi hastaya Endoskopik Transsfenoidal Hipofiz Cerrahisi uygulayıp opere edildi. Bu amelyattan sonra hasta durumunda tamamen bir düzelme görüldüğü
nü belirtip hastanın taburcu edilmesinin planlandığı söylendi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesinin konferans salonunda Türknöroşirürji dernek başkanı Sayın Prof Dr Savaş CEYLAN ve ekibi tarafından navigasyon eşliğinde Endoskopik Transsfenoidal cerrahi kursu düzenlendi .

Konuşmalar ve sunumlar yapıldıktan sonra Kamu Hastaneler Başkanı Op Dr Abidin TÜZÜN tarafından plaket takdimi yapıldıktan sonra program sona erdi.

Daha önce Hipofiz ameliyatı yaptığı hastası da hocaya ziyarete gelerek kendisine çiçek sundular.

• thumbnail_IMG_7486.jpg
  • thumbnail_IMG_7487.jpg