Kırşehirden Gelen Hasta Hastanemizde Şifa Buldu

1950 doğumlu Döndü Acar kalp rahatsızlığından dolayı Kırşehir Devlet Hastanesi Kardiyoloji biriminden sevki Diyarbakır SBÜ Gazi  Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Kardiyoloji birimine sevki yapıldı.27/01/2019 tarihinde Diyarbakır Havalimanından ambulansla alındı.
Ambulans hastayı acilen Diyarbakır SBÜ Gazi  Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine yola koyuldu buradan acilden giriş yapılarak aynı anda kardiyoloji birimine alındı. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Erkan BAYSAL tarafından oldukça başarılı bir operasyon ve (elektro fizyoloji işlemi) gerçekleştirildi.
Hasta yakınlarından olan hastanın damadı İbrahim Kaya ve kızı Beyhan Kaya'yla yaptığım görüşmelerde,hastaya kendilerinin evde baktıklarını beyan ettiler. Sözlerine şöyle devam ettiler. Hastane Başhekimi Doç "Dr. Erkan Baysal Hoca gerek annemizle ve gerek bizimle çok ilgilendiler kendisine müteşekkiriz sıcakkanlılığı ve ilgi alakası duyarlı olması bizi oldukça şaşırttı. Annemize yapılan elektro fizyoloji işlemi oldukça başarılı geçmiştir" Hastane personellerinden de oldukça memnun olduklarını dile getirerek sözlerine şöyle devam ettiler. O kadar hastane gezdik bizle bu kadar ilgilenen sıcak kanlı bir yer görmedik Allah razı olsun cümlesinden her konuda bizlere yardımcı oldular ellerinden geleni yaptılar sağ olsunlar diyerek sözlerini noktaladılar.
Hastamız şifa bularak taburcu ettik. Hastanemizin ambulansıyla sağlık çalışanlarımız eşlik ederek şehirler arası otobüs terminaline götürülüp hasta gayet güvenli bir şekilde otobüse bindirilerek yakınıyla birlikte memleketleri olan Kırşehir'e yolculadık.