T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Diyarbakır SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Hasta Çocuklarımıza Eğitici Eğitim Seti Dağıttı Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2021

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Hasta Çocuklarımıza Eğitici Eğitim Seti Dağıttı

Kurumlar arası işbirliği ve diyaloglarımız bu kez de çocuklarımızın yüzünü güldürdü. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Müşteri Memnuniyeti Merkezinin Hasta Çocuklarımız için hazırladıkları 500 paket eğitici setin takdiminde Dicle Elektrik Müşteri Memnuniyeti Müdürleri; Serdar DEMİRCAN, Rıdvan ÇATIR, Şeref KORHAN, ile beraber Başhekimimiz Doktor Öğretim Üyesi Muhammet ASENA ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası Koordinatör Başhekim yardımcımız Uzman Doktor Sevda YELEÇ ve Hastane idaremiz eşlik etti.
  • 1.jpeg
  • 2.jpeg