T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Diyarbakır SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binamızda Rutin Denetimler Gerçekleştirildi. Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2021

SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastane Başhekimi Dr.Öğretim Görevlisi Muhammet ASENA’nın talimat ve önerileri doğrultusunda Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binamızda rutin denetimler gerçekleştiren idarecilerimizden Başhkm. Yrd. Uzm. Dr. Sevda YELEÇ  Sağlık Hizmetleri Müd. Yrd. Tarkan YILMAZ ve Mali. İşl. Müd. Yrd. Özcan DAĞHAN tarafından vatandaşların daha iyi hizmet almaları ve hastanemizin kalite standartları gereği poliklinik hizmetlerini yerinde izlem denetimi gerçekleştirildi.  Konu ile ilgili Başhekimimiz  Dr.Öğretim Görevlisi Muhammet ASENA “Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız. Sağlık sisteminin iyi işlemesini sağlamak bizim görevimizdir.” diye belirtti.

• 5.jpeg
  • 3.jpeg