Enfeksiyon Kontrol Komite toplantısı yapılmıştır.
05 Ekim 2018

05.10.2018 tarihinde Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Doç. Dr. Şafak KAYA’nın başkanlığında, başhekimimiz Doç. Dr. Erkan BAYSAL, Enfeksiyon  Kontrol Komite üyeleri; Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Diyaddin GÜLEKEN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya KARABULUT, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet TURMUŞ, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Zeyni AKÇAY, Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan TEMİZ, Eczacı Melek SABAZ, Hemşire Necla ÇETİNKAYA, Hemşire Sevtap  KARACA, Hemşire Mücahit TÜRKAN’ın katılımıyla Enfeksiyon Kontrol Komite toplantısı yapılmıştır. Nefroloji uzmanı Emrah GÜNAY ve genel cerrahi uzmanı Metin ESER mazeret bildirerek katılamamıştır.

Toplantıda yıllık enfeksiyon oranları, kalite denetim puanlarının değerlendirilmesi, eksikliklerin gözden geçirilmesi görüşüldü. 2017 hastane enfeksiyon hızlarımızın Türkiye geneli hızlara göre düşük olmasının sevindirici olduğu, 2018’de de hastane enfeksiyon hızlarımızın düşük olduğu belirtilerek asıl hedefin sıfır tolerans olduğu vurgulanmıştır.

• WhatsApp Image 2018-10-05 at 14.42.26 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2018-10-05 at 14.42.26.jpeg