BACAK BOYU 15 CM UZATILDI

Konjenital tibia psödoartrozu nedeniyle daha önce dış merkezlerde bir çok defa opere edilen 14 yaşındaki R.H isimli hastamızın , Hastane’miz Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı  Op.Dr.Mesut KARIKSIZ  tarafından yapılan başarılı operasyon sonrası bacak boyu 15 cm uzatıldı .  Daha önce birkaç farklı merkezde başarısız operasyonlar geçirdiğini uzun araştırmalar sonucu bu operasyonun Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Uzmanlarından Op.Dr.Mesut KARIKSIZ  tarafından yapıldığını öğrendiğini ve Hastanemize başvurduğunu belirten R.H tam umutları tükenmişken tedavi sonunda her iki bacağının eşitlendiğini ve bacak boyunun 15 cm uzatıldığını , tüm hastane çalışanlarına ve hastane yönetimine sonsuz teşekkürlerde bulunduğunu belirtti . 5 Cm Kısalığı olan bir diğer hastamızda 5 cm uzatılarak başarılı bir şekilde ameliyatı gerçekleşmiştir. Başka bir hastamızın doğuştan sağ ayağında şekil bozukluluğu, hareket kısıtlılığı ve 3 cm kısalığı mevcuttu. Yapılan başarılı operasyonla hastamız sağlığına kavuşmuştur.  Op.Dr.Mesut KARIKSIZ  bölgemizde artık ortopedik problemi olan hiçbir hastanın başka merkezlere sevk edilmediğini bilakis Türkiye’nin her tarafından boy uzatma ,bacakta ve kollarda eğrilik ,kaynamayan kırıklar ,yanlış kaynayan kırıklar ve kemik enfeksiyonları gibi çok az merkezde yapılan operasyonlar için kendilerine hastaların başvurduğunu ve bu özellikli operasyonların hastanemiz bünyesinde  başarıyla gerçekleştirildiğini , Ortopedi ve Travmatoloji  kliniği olarak her türlü hastaya kapılarının açık olduğunu belirtti. Op.Dr.Mesut KARIKSIZ  Hastanemiz yönetimine sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkürlerini belirtti.

• 03ddb08d-2058-4710-9a00-caaa8f1b5a18.jpg
  • 18eaa5e2-9515-45cb-9aa8-5e5e42f03354.jpg