31 MART MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMİNDE OY KULLANACAK HASTA VATANDAŞLARIMIZ SANDIĞA TAŞINACAK

31 Mart 2019 Pazar Günü Ülkemizde Yapılacak Olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Oy Kullanmak İsteyen ve Hastanelerimizden Evde Sağlık Hizmeti Alan Vatandaşlarımız (Seyyar Sandık Başvurusu Yapmayanlar) 444 38 33 ve (0 412) 606 00 33 Dahili 343 Nolu Telefonları Aradıklarında Evde Sağlık Hizmeti Araçlarımız ve Sağlık Personellerimiz Refakatinde Sandık Başlarına Taşınacaklardır.  Hastanelerimizde Yatarak Tedavi Olan Hastalarımız ise 112 Acil Çağrı Merkezi Telefonunu Arayarak Oy Kullanmak İstediklerini Belirttiklerinde Ambulanslarımız İle Sandık Başına Taşınacaklardır.  Bu İki Grupta Yer Alan Vatandaşlarımızın Evlerine veya Hastanelerimize Geri Dönüşleri de Sağlanacaktır.
Kamuoyuna Önemle Duyurulur.

Dr. Mehmet Sait AVAR