14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti Düzenlendi

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan TEKİN ve SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Görevlisi Muhammet ASENA tarafından ilimizde 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlık çalışanlarına tebrik ve bayram ziyareti düzenlendi. Sağlık çalışanlarımızı kutlamaya il Sağlık Müdürü ve Başhekimimize, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Dr. Abidin TÜZÜN, Koordinatör Bşhkm. Yrd. Sevda YELEÇ, Kurum Müdürleri ve Müdür Yardımcılarımızla birlikte sağlık çalışanlarımız eşlik etti.
Başhekimimiz Dr. Öğretim Görevlisi Muhammet ASENA, sağlık çalışanlarımıza “Toplumun sağlığını korurken şefkatini, tedavi ederken hastasının acısını paylaşan, nitelikli bir yaşam sürdürülmesini amaç edinmiş olan bu kutsal ve onurlu mesleği büyük bir özveri ile yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın “ 14 Mart Tıp Bayramını “ kutluyor, başarılarının devamını diliyorum “ dedi